A Travellerspoint blog

To Mauritius

semi-overcast 30 °C
View Honeymoon on frankm's travel map.

Na een nachtvlucht vanaf Londen Gatwick, met een vertraging, kwamen we woensdag 18 februari aan op Mauritius.
Onze pick up was geregeld en stond klaar. Nog een klein uurtje rijden naar ons all inclusive Ambre resort. De ontvangst was prima alleen onze kamer was nog niet beschikbaar. Omdat deze malloten voor elke dag, inclusief deze aankomstdag de golfbaan hadden vastgelegd, moesten we nog aanpoten om de shuttle te halen.
Daar stonden we dan na 2 nachten heel weinig te hebben geslapen bij 32 graden en een vochtigheid van boven de 90% een balletje te slaan. Goede oefening voor de mentale weerbaarheid zullen we maar zeggen. Maar jongen wat smaakt een biertje fantastisch na zo’n rondje. De score was overigens heel belabberd.
Terug bij het resort heerlijk gegeten en gedronken. Ondanks de 3 uur tijdsverschil totaal geen last van jetlag. De volgende dag op voor het volgende rondje, nu kende we de baan en waren lekker uitgerust. En inderdaad de scores waren aanzienlijk beter. Dag 3 viel in het water. Door onweer werden we van de baan gehaald. Na het onweer nog wel geprobeerd maar het bleef regenen. De overige dagen hebben we het golfen gelaten voor wat het was en heerlijk relaxed op het resort gebleven. Met de glassbottomboot mee geweest en gesnorkeld. Daarna een lesje catamaran zeilen en toen mocht het net getrouwde stel er alleen op uit. Kom maar terug als het begint te regenen. Dat deed het eigenlijk meteen al en de wind kwam uit de gekste hoeken. Binnen 5 munten hadden we hem op z’n kant. Die jongens van de resque ook een verzetje. Als het goed is, krijgen we de foto’s nog na gestuurd.
Na een geweldige in de watten gelegd weekje, worden we bij Hertz op het vliegveld afgezet en begint ons 2e deel Mauritius.

Posted by frankm 08:55 Archived in Mauritius

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint